برای ورود به دنیای کسب و کار اینترنتی لازم است که با استفاده از برنامه نویسی سایت خود را کدنویسی کرده و به اصطلاح آن را بالا بیاوریم. اما از آنجایی که این کار تخصصی است و هر کسی توان آن را ندارد، این مورد به یک نیاز تبدیل شد تا سیستم آمادهای برای ساخت سایت در اینترنت ایجاد شود.
وردپرس یکی از دهها سیستم سایت سازی است که توانست از رقبا پیشی گرفته و هم اکنون که بیش از 15 سال از به وجود آمدن وردپرس میگذرد، همچنان به عنوان محبوبترین سیستم سایت ساز استفاده شود. اولین بار که وردپرس به وجود آمد و از آن برای ساخت سایت استفاده شد امکانات آن با محدودیتهای زیادی مواجه بود و صرفا مناسب ساخت سایتهای وبلاگی بود. اما با گذشت زمان امکانات و قابلیتهای جدیدی در آن به وجود آمد که باعث شد انعطاف پذیری بالایی به خود گرفته و امکان ساخت هر نوع سایتی از جمله سایت شرکتی، فروشگاهی، خدماتی و… با آن فراهم شود.
ما در مقاله آموزش نصب وردپرس به صورت تصویری توضیح دادیم که چطور میتوان سیستم مدیریت محتوای وردپرس را نصب کرد. در این مقاله همراه ما باشید تا وردپرس را با هم زیر و رو کنیم و به بررسی مزایا و معایب وردپرس بپردازیم.
وردپرس چیست؟
سیستمهای مدیریت محتوا (content management system) که به اختصار آن را با عنوان CMS میشناسیم شامل سیستمهای سایت ساز از پیش ساخته شده هستند که با نصب آنها میتوان اقدام به ایجاد سایت کرد. به زبان سادهتر وردپرس یک سیستم یا بهتر است بگوییم اسکریپت برنامه نویسی شده آماده است که با نصب آن بر روی هاست میتوانید سایت یا فروشگاه اینترنتی خود را با آن ایجاد کنید. در صورتی که میخواهید اطلاعات بیشتر در مورد سیستم مدیریت محتوا بدانید، پیشنهاد میکنم مقاله سیستم مدیریت محتوا را مطالعه فرمایید.
وردپرس در ابتدا به صورت یک پروژه با عنوان B2 در سال 2003 ایجاد شد که در نهایت به صورت متن باز در دسترس قرار گرفته و از نام B2 به وردپرس تغییر نام پیدا کرد. موسس این سیستم نیز مت مولنگ است که همراه با کریستیان اِسلِک این نام را برای این سیستم انتخاب کردند.
در این سیستم مدیریت محتوا از زبان برنامه نویسی PHP استفاده شده است که توسط پایگاه داده مدیریت میشود. عموما از پایگاه دادههای MySQL و MariaDB نیز برای وردپرس استفاده میشود.
در حال حاضر بر اساس آمار ارائه شده توسط Builtwith از بین یک میلیون سایت بزرگ در دنیا 325.426 وبسایت با وردپرس راهاندازی شده است که توانسته است سهم 32.54 درصدی را ازآن خود کند. اما اگر بخواهیم آمار را به صورت جهانی بررسی کنیم، بیش از 74 میلیون سایت با وردپرس راهاندازی شده است که بیش از 30 درصد از کل وبسایتهای ساخته شده در دنیا توسط وردپرس ساخته شدهاند. بعد از سال 2016 وردپرس توانست سهم 58.7 درصدی خود را از بین CMS های موجود به 60.2 درصد برساند. یعنی اگر کل وب را بررسی کنیم 30 درصد آن در دست وردپرس میباشد و در مقابل اگر سایتهایی که با سیستم مدیریت محتوای اختصاصی ساخته شدهاند را کنار بگذاریم و CMS های موجود همچون جوملا، دروپال و… را بررسی کنیم 60.2 درصد این سایتها توسط وردپرس ساخته شدهاند.
به دلیل استقبال شدیدی که از این سیستم مدیریت محتوا در جهان شده افرادی زیادی هستند که به توسعه آن مشغول هستند. در کشور ما نیز سایتهای بسیار متعددی در زمینه آموزش، توسعه و ارائه محصولات در زمینه وردپرس فعالیت دارند که درآمدهای چند ده میلیونی از فعالیت در زمینه وردپرس را دارند.
برای استفاده از وردپرس چه چیزهایی لازم است؟
وردپرس هم درست مشابه هر سیستم سایت ساز دیگری نیاز به هاست و دامنه دارد تا بتوانید با نصب و راهاندازی آن بر روی هاست سایت خود را بسازید. اگر بخواهیم این موارد را به صورت هزینهای بررسی کنیم، هزینهای که یک سایت وردپرسی برای اینکه امکانات مورد نیاز شما را در اختیار قرار دهد به شکل زیر خواهد بود.
- خرید دامنه که به صورت متوسط بین 10 تا 500.000 تومان بسته به انتخاب پسوند دامنه هزینه دارد.
- خرید هاست مناسب که به صورت یک ساله بین 300 تا 2 میلیون تومان هزینه دارد.
- طراحی قالب وردپرس که در صورت استفاده از قالب متوسط بین 600 تا 1 میلیون و در صورت استفاده از قالب اختصاصی بین 5 تا 50 میلیون تومان هزینه دارد.
- اضافه کردن امکانات مورد نیاز و سفارشی سازی وردپرس که عموما توسط افزونه ایجاد میشود. این گزینه هم مانند طراحی قالب در صورت استفاده از افزونه آماده بین 600 تا 1 میلیون و در صورت استفاده از افزونه اختصاصی بین 1 تا 5 میلیون تومان هزینه خواهد داشت. البته هزینه در حالت اختصاصی بسته به امکانات و حجم پروژه دارد.
- استخدام پشتیبان وردپرس برای رفع مشکلات که به صورت متوسط در ماه بین 150 تا 800.000 تومان هزینه خواهد داشت.
- استخدام توسعه دهنده برای افزودن امکانات که این مورد هم بسته به حجم کار میتواند در ماه بین 1 تا چند میلیون تومان هزینه در بر داشته باشد.
بسته به نحوه انتخاب هزینهای که برای وردپرس دارید، سایت شما مجموعا در طول یکسال هزینهای بالغ بر 4 تا چند ده میلیون را در بر خواهد داشت.
مزایا و معایب وردپرس چیست؟
هر سیستمی دارای مزایا و معایب خاص خود است که در صورت استفاده از سیستم باید با آنها به صورت کامل آشنا شوید. وردپرس نیز از این قاعده جدا نیست و در برخی موارد دارای نقاط قوت و در برخی دیگر نقاط ضعف است که در ادامه به معرفی همه این موارد میپردازیم.
1- پشتیبانی از زبان فارسی
در طول این مدت 15 سال همواره یکی از اهداف وردپرس این بود که امکان استفاده از آن برای تمامی زبانهای زنده دنیا فراهم باشد. برای همین از همان روزهای ابتدایی برنامه توسعه وردپرس به شکلی پیش رفت که به مرور برای زبانهای محبوب در سرتاسر دنیا در دسترس قرار گیرد.
این موضوع یکی از دلایل موفقیت آمیز بودن وردپرس در محبوبیت آن بود. به ویژه اینکه در زبانهای راست به چپ(RTL) مانند زبان فارسی و عربی نیز در دسترس قرار گرفته و سازگاری کاملی با این موضوع دارد.
2- امکان ساخت هر نوع وبسایت
همانطور که در ابتدای مقاله اشاره شد، وردپرس پیش از شروع به صورت یک پروژه بود که توسعه داده شده و امکانات موجود در آن به مرور کاملتر شد. این سیستم از ابتدا تمرکز خود را روی ساخت وبلاگ و وبسایتهای شخصی و محتوایی بنا کرد که همین مسئله باعث شد هم تعداد استفاده از آن افزایش پیدا کند و هم اینکه از نظر سئو بهترین انتخاب موجود باشد.
اما با گذشت زمان و به وجود آمدن سیستمهای سایت ساز مختلف وقتی وردپرس دید که عرصه در حال تنگتر شدن است با انقلابی همراه شد. این انقلاب با به وجود آمدن افزونه ووکامرس آغاز شد که امکان ساخت فروشگاه اینترنتی با وردپرس را میدهد. حال بعد از ظهور ووکامرس سایر بخشهای وردپرس نیز توسعه داده شده و امروزه در صورتی که با کدنویسی آشنایی کاملی داشته باشید میتوانید هر سایتی با وردپرس ایجاد کنید.
3- دسترسی به قالبهای متنوع
از همان ابتدا وردپرس دو مخزن را در دسترس عموم افراد قرار داد که یکی از آنها مربوط به قالبهای وردپرس است. در این مخزن به حجم عظیمی از قالبهای مختلف برای انواع سایت شرکتی، شخصی، خدماتی، فروشگاهی و… دسترسی دارید که با جستجو کردن در آن میتوانید یکی از قالبها را جهت استفاده انتخاب کنید.
اما از آنجایی که بیشتر قالبهای قرار گرفته در مخزن وردپرس طوری نیستند که مناسب هر سایتی باشند و از سوی دیگر اینکه برای کاربران فارسی زبان مناسب نیستند، همین مسئله باعث شد تا فروش قالبهای آماده و طراحی قالب اختصاصی وردپرس وارد عمل شود که هزینه بالایی هم برای طراحی قالب یا استفاده از قالب آماده باید بپردازید.
4- دسترسی به افزونههای گوناگون
افزونههای وردپرس دومین مخزن بزرگ وردپرس هستند که نسبت به قالب وردپرس استفاده بیشتری دارند. افزونه یا پلاگین در وردپرس به عنوان یک نرم افزار جانبی است که با نصب آن بر روی وردپرس میتوان امکاناتی که به صورت پیشفرض در وردپرس وجود ندارد را پیاده سازی کرد.
به عنوان مثال در وردپرس قابلیتی برای ساخت فرم تماس یا فرم عضویت در خبرنامه وجود ندارد که از طریق آن بتوانید ایمیل مشترکان خود را دریافت کنید. برای استفاده از این قابلیت باید از افزونههای خبرنامه استفاده کنید که با قرارگیری در کنار هسته سیستم وردپرس امکان ساخت خبرنامه را به وبسایت اضافه خواهند کرد.
5- متن باز و رایگان بودن سیستم
وردپرس از همان ابتدا به صورت متن باز و رایگان ارائه شده است و برای استفاده از آن نیاز به پرداخت هزینهای ندارید. می توانید در هسته سیستم تغییراتی را ایجاد کرده و به صورت سفارشی سازی شده از آن استفاده کنید. اما این رایگان بودن تنها در حالتی است که نیاز به یک سایت بسیار ساده و خام داشته باشید.
اگر به دنبال سایتی با ظاهر مناسب و امکانات مختلف باشید، که قطعا همینطور است؛ باید هزینههای گوناگونی را برای خرید قالب و افزونههای وردپرس بپردازید. جدایی از این مسئله چون قالب و افزونهها همگی امکانات را برایتان فراهم نمیکنند نیاز به این دارید که یک توسعه دهنده نیز امکانات سفارشی را در سایت ایجاد نماید.
6- دارای سئو عالی
یکی از مهمترین دلایلی که باعث میشود نتوان به سادگی از کنار وردپرس عبور کرد، سئو بالای وردپرس و رابطه بسیار خوب آن با موتورهای جستجو است که شخصا این مورد را به خوبی حس کردهام.
امروزه اگر در هر موضوعی یک جستجو انجام دهید و به سایتهای مختلف سر بزنید، قطعا از بین 10 سایت نمایش داده شده در نتایج جستجو حداقل 4 سایت با استفاده از وردپرس ساخته شده است. تنها ضعفی که وردپرس در زمینه سئو دارد به دلیل سرعت پایین آن است که این مورد صرفا بخاطر استفاده نادرست از افزونهها و ایجاد صفحات نشات میگیرد.
7- نداشتن پشتیبان تخصصی
مهمترین ضعف داشتن یک وب سایت وردپرسی نبود پشتیبان برای آن است. اگر چه جامعهای فعال که در حال توسعه و کار بر روی وردپرس هستند کم نیست، اما شما برای رفع بیشتر نیازهای خود باید خودتان دست به کار شوید.
از آنجایی که این دست به کار شدن نیاز به داشتن دانش فنی و تخصصی دارد و احتمالا خود شما دانش آن را نداشته باشید، برای همین نیاز به یک پشتیبان دارید که در هر ماه سایت شما را چکاپ کرده و مشکلات و ایرادات موجود در آن را برطرف کند.
برای برطرف کردن مشکلات خود باید به جستجو در اینترنت مشغول شوید و کسی نیست که از او بخواهید مشکل شما را برطرف کند. هر آپدیتی که انجام میشود ممکن است افزونههای نصب شده با آن سازگار نباشند و سایت شما با اختلال مواجه شود. هزینه پشتیبانی در سایتهای وردپرسی هم امروزه مبلغی در حدود 150 تا 800 هزار تومان را میطلبد.
8- مشکلات امنیتی به دلیل محبوبیت بالا
به دلیل محبوبیت بالایی که وردپرس در ساخت سایتهای بزرگ دارد و از سوی دیگر رایگان و متن باز بودن این سیستم، باعث شده است تا خوراک هکرها برای نفوذ به سایتها باشد.
هر روزه میبینیم که خبر هک شدن سایتها وردپرس منتشر میشود که گاها سایتهایی با ترافیک بالا هک شدهاند. این مورد حتی گاها فراتر رفته و با هک گسترده به دلیل پیدا کردن یک راه نفوذ از طریق افزونههای وردپرسی نیز رخ میدهد. بنابراین اگر کسب و کار اینترنتی شما طوری باشد که خوراک هکرها باشد، در صورت استفاده از وردپرس باید کلیه موارد امنیتی را رعایت کنید.
البته در مقابل به دلیل اینکه توسعه این سیستم توسط صدها نفر در سطح دنیا صورت میگیرد و جامعهای بزرگ در آن نقش دارند، به محض اینکه یک راه نفوذ در هسته وردپرس یا افزونههای وردپرس ایجاد شود، سریعا اطلاع رسانی خواهد شد تا کاربران موارد امنیتی را پیاده سازی کنند. بعد از گذشت کمتر از چند ساعت نیز مشکل برطرف شده و با یک آپدیت ساده راه نفوذ بسته میشود. در صورتی که اگر این اتفاق در یک سایت با سیستم اختصاصی رخ دهد شاید روزها زمان برای یافتن منشا مشکل و رفع آن نیاز باشد.
9- قالبهای سنگین
قالبهای آماده که برای وردپرس طراحی میشود عموما دارای ظاهر عالی هستند اما در باطن کدنویسی در آنها به شکل استاندارد ممکن است صورت نگیرد. گذشته از این قالبهایی که در وردپرس استفاده میشود اغلب برای اینترنت ایران سنگین بوده و در نتیجه در رتبه بندی وبسایت تاثیر بدی خواهد داشت. به همین دلیل نمیتوان از هر قالبی در هر سایت وردپرسی استفاده کرد و باید به دنبال قالبی باشید که دقیقا برای موضوع سایت شما کاربرد داشته باشد.
از طرفی دیگر به دلیل برخی موارد برنامه نویسی و گاها ایجاد مشکل در هاست یا php سرور سرعت لود سایت در وردپرس شاید مطلوب نباشد. گاها پیش میآید که یک افزونه با مشکل ایجاد شده و باعث درگیر کردن CPU سرور میشود که این موضوع به قدری حاد است که شاید باعث داون شدن کامل سایت برای مدتی شود.
10- مشکلات موجود با افزونهها
درست است که افزونههای وردپرس یک راهکار عالی برای افزودن امکانات در وردپرس هستند. اما چون این افزونهها توسط یک فرد تهیه نمیشوند و هر فردی با سلیقه شخصی که در کدنویسی دارد، یک افزونه را خلق میکند هنگامی که از افزونههای متعدد استفاده میکنید که گاها هم این افزونهها زیاد هستند، باعث ایجاد تداخل بین دو یا چند افزونه خواهد شد.
در چنین حالتی همان اتفاق درگیر شدن منابع سرور را خواهید داشت که باعث کند شدن سایت خواهد شد که در بدترین حالت باعث داون شدن سایت میشود. برای استفاده از افزونههای وردپرس حتما باید افزونههای گوناگون را بررسی کنید که باعث به وجود آمدن این مشکلات نشوند.
بررسی پنل مدیریت وردپرس
اولین چیزی که بعد از ورود به پنل آن را خواهید دید تصویر زیر است.
با کلیک کردن بر روی عنوان وبسایت در بالای پیشخوان وردپرس وبسایت شما در تب جدید نمایش داده خواهد شد. خب، بیایید یک نوشته جدید ایجاد کنیم.
بعد از نصب شدن وردپرس به صورت پیشفرض یک نوشته با عنوان سلام دنیا وجود دارد که میتوانید با رفتن به منوی نوشتهها به مطالب وردپرس دسترسی داشته و اقدام به افزودن نوشته جدید، ویرایش مطالب یا حذف مطالب بکنید.
اگر بخواهید سایت خود را که با قالب پیشفرض وردپرس در دسترس است مشاهده کنید، با صفحهای مشابه تصویر زیر مواجه خواهید شد که یک قالب کاملا ساده برای آن استفاده شده است.
در نتیجه مهمترین موردی که وجود دارد این است که وبسایت ما قالب خام دارد و باید به زیبا سازی آن بپردازیم. برای این کار میتوانید با انتخاب کردن نمایش> پوستهها، قالب جدیدی به وبسایت خود اضافه کنید. توجه کنید این قالبها به صورت رایگان در مخزن وردپرس قرار دارند. علاوه بر این این قالبها انگلیسی بوده و در صورتی که شما وبسایت فارسی دارید باید آن را ترجمه و راست چین کنید.
تا اینجای کار به معرفی وردپرس، مزایا و معایب آن برای ساخت سایت پرداختیم که میتوانید انتخاب خود را برای ساخت سایت با استفاده از وردپرس به صورت دقیق بررسی کرده و در نهایت پس از بررسی همه جوانب ببینید که آیا وردپرس برای شما مناسب است یا خیر!
تا به اینجای مقاله هم که این سیستم را بررسی کردیم باید به این مورد پی برده باشید که کار با سیستم وردپرس ساده نیست و نیاز به حداقل دانش فنی کار با وردپرس را خواهید داشت.
اما قصد داریم یک پیشنهاد ویژه را نیز به شما بدهیم که در صورت اینکه به دنبال روشی سادهتر، سریعتر، کم هزینهتر و کارآمدتر برای ساخت سایت دارید از آن استفاده کنید. پیشنهاد ما برای این کار استفاده از سایت ساز پرتال است که به مدت 7 روز رایگان میتوانید از آن استفاده کنید.
ساخت سایت با سایت ساز زوپیر
سایت ساز زوپیر جزو سیستمهای SASS است که به عنوان یک سیستم سایت ساز کاملا آماده، همه موارد مورد نیاز برای ساخت سایت در آن پیاده سازی شده است. این موارد درست مشابه ساخت سایت با استفاده از وردپرس شامل موارد زیر است:
- فضای میزبانی یا هاست
- دامنه یا همان آدرس اینترنتی
با قرارگیری دو مورد فوق در کنار این سیستم، امکان ساخت سایت برای شما فراهم شده و میتوانید سایت خود را بدون نیاز به هیچگونه دانش فنی ایجاد کنید. اگر با سایت ساز آشنایی ندارید، پیشنهاد میکنم مقاله سایت ساز چیست؟ را مطالعه کنید.
سایت ساز و فروشگاه ساز زوپیر مناسب هر فرد مبتدی و حرفهای است که به دنبال بهترین، سادهترین و کم هزینهترین راه برای ساخت سایت هستند. با استفاده از زوپیر در زمان و هزینه خود صرفه جویی خواهید کرد و با خیالی آسوده میتوانید یک سایت کاملا حرفهای را با سرعت بالا داشته باشید.
طعم 7 روز تست رایگان سایت ساز زوپیر را بچشید!
ما به شما 7 روز تست و استفاده از این سیستم را به صورت رایگان میدهیم. در این 7 روز میتوانید بدون هزینه کردن حتی 1 ریال و عدم نیاز به خرید هاست یا دامنه سایت و فروشگاه اینترنتی خود را با امکانات کاملا حرفهای ایجاد کنید.
با رسیدن به انتهای این 7 روز با خود صاف و صادق باشید؛ به شما قول میدهیم که زوپیر را انتخاب خواهید کرد، به این دلیل که:
1- عدم نیاز به خرید هاست و دامنه
همانطور که در این آموزش مشاهده کردید، برای استفاده از وردپرس، نیاز به خرید هاست و دامنه دارید تا وردپرس را روی آن نصب کنید. به طور متوسط برای خرید هاست مناسب و دامنه در طول یک سال نیاز به پرداخت حداقل 600.000 تومان خواهید داشت.
در صورتی که زوپیر فضای لازم برای مدیریت فایلهای سایت و دامنه مورد نیاز را به صورت رایگان در اختیار شما قرار خواهد داد.
2- محیطی ساده و آسان
مدیریت سایت میتواند کار دشوار و پیچیدهای باشد. اگر امکانات استفاده شده در یک سایت زیاد باشد، ممکن است با کوچکترین حواس پرتی مشکلاتی را ایجاد کنید. برای همین استفاده ساده و در عین حال داشتن رابط کاربری جذاب در هر سیستم یک نیاز اساسی است.
محیط مدیریت زوپیر به صورت ساده با ظاهری مناسب در اختیار شما قرار میگیرد. کافی است به هر بخش از تنظیمات و قابلیتهای سایت خود رفته و به بخشهای مختلف هر یک از آنها دسترسی داشته باشید. برای استفاده از این محیط مطمئنا نیاز به هیچگونه راهنمایی نخواهید داشت و اگر هم احیانا سوالی پیش آمد پایگاه آموزشی و تیم پشتیبانی 24 ساعته در کنار شماست.
3- پشتیبانی عالی
در ساخت سایت با استفاده از وردپرس نیاز به پشتیبان سایت و توسعه دهنده داریم که بتواند مشکلات سایت را برطرف کرده و شخصی سازیها و توسعه لازم در سایت را ایجاد کند. حتی اگر فرض کنیم که خود شما تخصص این کار را داشته باشید، مطمئنا محدودیت زمانی که برای کارهای مختلف دارید کمی کارها را کند خواهد کرد.
برای همین تیمی از کارشناسان به صورت 24 ساعته در کنار شماست که به روشهای گوناگون آموزش استفاده از سیستم یا رفع مشکلات در هر ساعتی از شبانه روز شما را راهنمایی خواهند کرد. در حالتی که در هنگام استفاده از وردپرس برای داشتن یک پشتیبان باید هزینههای بالایی بین 150 تا 800 هزار تومان را باید پرداخت کنید.
4- سئو مناسب و رابطه خوب آن با موتورهای جستجو
در سایت ساز زوپیر بر اساس جدیدترین متدهای طراحی سایت ساخته شده است. سایت شما با استفاده از این فروشگاه ساز سرعت بیشتری را خواهد داشت. صفحات به صورت کامل بهینه سازی شده استانداردهای لازم برای داشتن سایتی با رتبه بالا در گوگل در آنها رعایت شده است. همه چیز برای شما آماده است تا در موتورهای جستجو مانند جت به سمت رتبههای بالاتر در حرکت باشید.
5- استفاده از قالبهای متنوع
در فروشگاه ساز و سایت ساز زوپیر قالبهای متنوع در نظر گرفته شده است. در طراحی این قالبها از بهروزترین متدهای روش طراحی سایت با تمرکز روی UI و UX استفاده شده است. همچنین خود شما قادر هستید به کمک ابزار طراحی قالب، متناسب با نیاز خود ظاهر سایت را طراحی کنید.
قالبهای آماده زوپیر به صورت مداوم در حال آپدیت هستند و قالبهای جدیدی نیز به آنها اضافه میشود. ضمن اینکه هنگام ساخت سایت میتوانید از تیم پرتال درخواست کنید که طراحی قالب به صورت اختصاصی برای شما انجام گیرد.
اگر جزو افرادی باشید که مباحث مربوط به سئو را دنبال میکنید یا اینکه به ظاهر سایت خود اهمیت میدهید، لازم است بدانید که در آخرین تغییرات سئو گوگل در سال 2018 سرعت دسترسی به موبایل ملاک رتبه بندی در سایتها است. برای داشتن سرعت بیشتر در نسخههای موبایل، نیاز به این دارید که قالب سایت شما به صورت واکنشگرا کدنویسی شده باشد و برای نمایشگر با اندازههای مختلف سازگاری کاملی داشته باشد.
از سوی دیگر نیمی از کاربران اینترنت که در حالت چرخ زدن در صفحات سایتهای مختلفی هستند از موبایل استفاده میکنند. بنابراین سایت شما باید سرعت بالایی را در نسخه موبایل داشته باشد تا بتوانید این کاربران را جذب کنید، در غیر این صورت قبل از اینکه سایت به صورت کامل لود شود، صفحه را به دلیل سرعت پایین در لود ترک خواهند کرد.
6- امکانات کامل
چه بخواهید یک سایت راهاندازی کنید، چه فروشگاه اینترنتی و چه سایت خدماتی؛ پیشنهاد ما فوق العاده است. زوپیر همه امکانات لازم را برای هر سایتی فراهم کرده است تا بدون نیاز به دانش فنی برنامه نویسی و پرداخت هزینههای بالا، بتوانید از امکانات کاملی استفاده کنید. برخی از این امکانات در مقایسه با وردپرس شامل موارد زیر است.
امکانات فروشگاه | ![]() | ![]() |
امکانات پنل | ||
ایجاد صفحه | دارد | دارد |
ایجاد زیر صفحه | دارد | دارد |
سادگی پنل | دارد | دارد |
آپلود تصویر و فایل | دارد | دارد |
ماژول و افزونه | اختصاصی سیستمی | عمومی رایگان |
افزونه رایگان | دارد | دارد |
ایجاد مدیر و دسترسی | دارد | دارد |
مدیریت صفحه | دارد | دارد |
خبرنامه | دارد | پیش فرض خیر |
سئو | ||
سئو صفحه ها | دارد | دارد |
سئو نوشته وبلاگی | دارد | دارد |
سطح سئو | حرفه ای | پیشرفته |
وبلاگ | ||
وبلاگ | دارد | دارد |
نوشته وبلاگی | دارد | دارد |
ایجاد تگ | دارد | دارد |
ایجاد دسته بندی | دارد | دارد |
دیدگاه بازدید کننده | دارد | دارد |
زمانبندی نوشته | دارد | دارد |
ایجاد پیش نویس | دارد | دارد |
ویرایش نوشته | دارد | دارد |
ایجاد برچسب | دارد | دارد |
افزودن رسانه در نوشته | دارد | دارد |
قالب | ||
قالب رایگان | دارد | کمی |
قالب فارسی | دارد | پیش فرض ندارد |
تغییر قالب | دارد | به سختی |
دسترسی به کد قالب | دارد | کمی |
حجم قالب | کم | متوسط |
قالب بندی صحیح حروف پارسی | دارد | ندارد |
راحتی کار (نظرات کاربران) | 4.8 | 3.7 |
تیم پشتیبانی 24 ساعته | دارد | ندارد |
سفارشی سازی | دارد | پیش فرض ندارد |
فرم ساز پیشرفته | دارد | پیش فرض ندارد |
فروشگاه اختصاصی سازگار | دارد | پیش فرض ندارد |
تهیه خودکار نسخه پشتیبان | دارد | ندارد |
در این مقاله به معرفی کامل وردپرس پرداختیم و با مزایا و معایب این سیستم آشنا شدیم. دانستیم که وردپرس با وجود اینکه مزایای بسیار زیادی در زمینه ساخت سایت دارد اما در مقابل برای افرادی که تازه کار هستند یا اینکه قصد ساخت سایت در زمان کوتاه دارند گزینه مناسبی نیست. در نهایت این شما هستید که انتخاب میکنید از وردپرس استفاده کنید یا اینکه نکنید. اما انتخابتان هر چه که باشد، پیشنهاد میکنیم از تست 7 روزه زوپیر استفاده کنید تا ببینید طراحی و پیاده سازی سایت چقدر میتواند سادهتر و سریعتر باشد.
دیدگاههای بازدیدکنندگان
مقاله بسیار عالی و جامع بود ممنونم
607 روز پیش ارسال پاسخ